Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/casetta.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4766
For husejere | Casetta

For husejere

Vi optimerer din sommerhus udlejning

I Casetta er vi altid på udkig efter sommerhuse som passer ind i vores koncept.

Som sommerhusejer kan vi tilbyde at optimere din udlejning. Vi henviser lejere direkte til jer på baggrund af den indgåede aftale. I har fri mulighed for at bibeholde jeres nuværende aftale og fortsætte som hidtil. Vores interesse er alene at optimere jeres udlejning og sørge for at I får jeres hus udlejet så mange dage som muligt.

Det eneste det kræver er, at I som ejer selv sørger for at udlevering af nøgler og booking. Til gengæld koster der jer ingenting. Vi har alene krav til selve sommerhuset ligesom det skal passe ind i vores koncept og matche vores kunders behov. Da det er en individuel vurdering er det forskellig for hus til hus. 

Ejer du et sommerhus og ønsker du at få udlejningen optimeret. Så tøv ikke med at kontakte os helt uforpligtende, så vi sammen kan drøfte de muligheder der er.